Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen4.4g12kcal0.5g2.1g0.3g0.1g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g1.5g6kcal0.1g0.1g0.6g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g1.6g6.1kcal0.2g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g49kcal1.6g4.4g3g0.2g
Valittu annoskoko8g25kcal0.8g2.2g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.4g1.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g327kcal10.7g29.3g20g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890