TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)1.6g4.5kcal0.2g0.8g0g0g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)2.6g7.3kcal0.5g0g0.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%0.7g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1.3g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g32kcal1.8g1.8g1.8g0g
Valittu annoskoko7g16kcal0.9g0.9g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.5g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g219kcal12.2g12.2g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945