22enero pata/muhennos

Paista lihasuikaleleiden (sika ja nauta) pinta kiinni pannussa, lämmitä curryn ja öljy seos mikrossa 1 min (niin että öljy kiehuu).

Pilppua rehut pataan ja kun kaikkia padassa kiehautus n 10 min ja haudutus 2-3 h 80C (just niin ettei kiehu) suolaa maun mukaan lopussa maisstärkkelys veteen sekoitetuna ja kiehautus.

Lopussa voit hieman muusata aineksia jos et ole pieninuýt niitä alussa tarpeeksi pieniksi.

Punnitse kaikki ja lopussa laske veden osuus ( kokonaispaino-ainekset = vesi) ja muuta resptiin veden määrä niin saat tarkan ravinto sisällön satsille.

(vettä haihtuu ja tavara on silloin tykympää kuin teoriassa)

Tästä riittää muutamaksi päiväksi, .

Variaatioita mielikuvituksen ja ruoka kaapin sisällön puitteissa.

Kuten esimerkiksi tämäkin on hatusta vedetty.

Lataa lautaselle kiiinakaalia, sokerittomia suolakurkkuja ja sokeritonta punajuurta jä tätä puolet päälle.

Kruunataan tarvittaessa lidlin alkoholittomalla oluella ja chilillä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Janneaqui
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 2.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)0g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Naudanpaisti, raaka0.8g0.9kcal0.2g0g0g0g
kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g0.6g0.7kcal0.1g0g0g0g
Maissitärkkelys 0g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g7kcal0.6g0.4g0g0.2g
Valittu annoskoko7g3kcal0.3g0.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Arvot/100g100g46kcal4.1g2.7g0g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330754