Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Kaali, valkokaali3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g13kcal0.8g0.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko8g7kcal0.4g0.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g88kcal5.3g2.7g5.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423