Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5.9g13kcal1g0g1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.2g0.3kcal0g0g0g0.1g
Smetana, Valio, hyla0.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Sipulikuutiot rainbow0.4g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g30kcal2g0g2.2g0.6g
Valittu annoskoko8g15kcal1g0g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.5g0g0.6g0.2g
Arvot/100g100g203kcal13.3g0g14.7g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761