Kauralastut, Tuulikin

Voi sulatetaan, kaurahiutaleet sekoitetaan voisulaan.

Muna ja sokeri vatkataan ja sekoitetaan kaurahiutaleiden joukkoon.

Vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu, lisätään.

Muodostetaan kokkareita pellille ja paistetaan n. 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Kiurunkannus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2g6.9kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g61kcal0.8g7.4g2.8g0.4g
Valittu annoskoko7g30kcal0.4g3.7g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g15kcal0.2g1.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g411kcal5.4g50g18.9g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149224