Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)2g15kcal0g0g1.6g0g
Vesi1.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.6g1.4kcal0.2g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g57kcal0.4g0.2g6g0g
Valittu annoskoko8g28kcal0.2g0.1g3g0g
Annoskoko puolitettuna4g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Arvot/100g100g377kcal2.7g1.3g40g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182880