Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g1g8.9kcal0g0g1g0g
Kookosrasva 100 % 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton1g3.1kcal0.2g0.1g0.2g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g1.2g2.6kcal0.1g0.6g0g0.5g
Manteli 0.8g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Saksanpähkinä 0.3g1.8kcal0g0g0.2g0g
Hasselpähkinä 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Rusina 1g3.1kcal0g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g88kcal1g2.8g8g1.4g
Valittu annoskoko8g44kcal0.5g1.4g4g0.7g
Annoskoko puolitettuna4g22kcal0.3g0.7g2g0.4g
Arvot/100g100g579kcal6.6g18.4g52.6g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226201