Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis5.9g6.6kcal1.3g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g20kcal3g0g1g0g
Valittu annoskoko8g10kcal1.5g0g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.8g0g0.3g0g
Arvot/100g100g130kcal19.7g0g6.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032