Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.5g1.4kcal0.2g0.1g0g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g2.5g18kcal0g0g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g56kcal1g3.8g4g0.2g
Valittu annoskoko8g28kcal0.5g1.9g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g14kcal0.3g1g1g0.1g
Arvot/100g100g371kcal6.7g25.3g26.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330