Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Perunajauhot,rainbow0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g5kcal0g1.2g0g0g
Valittu annoskoko8g2kcal0g0.6g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0g0.3g0g0g
Arvot/100g100g32kcal0g7.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176928