Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P1.4g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g6kcal0g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko8g3kcal0g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g42kcal0g3.9g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810