Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Creme bonjour levite valkosipuli0.7g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g21kcal1.8g0.2g1.4g0g
Valittu annoskoko8g11kcal0.9g0.1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.5g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g140kcal12g1.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811