Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g4.2g14kcal0.5g2.7g0.1g0.3g
Grahamjauho 0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Siirappi 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.2g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g36kcal1.2g6g0.6g0.8g
Valittu annoskoko8g18kcal0.6g3g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.3g1.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g238kcal7.9g39.5g3.9g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143010