Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.8g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Smetana, Valio, hyla0.7g2.7kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g1.4g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g31kcal1.4g0.2g2.8g0g
Valittu annoskoko8g15kcal0.7g0.1g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.4g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g199kcal9.1g1.3g18.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392