Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra5.5g4.4kcal0.9g0.1g0.1g0g
Voi 0.7g5kcal0g0g0.6g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g0.3g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g0.4g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g29kcal2.4g0.2g2.2g0g
Valittu annoskoko8g15kcal1.2g0.1g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.6g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g188kcal15.6g1.3g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358136