Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 4.4g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Valittu annoskoko8g2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Arvot/100g100g26kcal1.3g1.3g0g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266