Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tuorekurkku, annos 50g3g1.2kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow1.1g1.1kcal0.3g0g0g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g1.6g2.5kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g10kcal1.2g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko8g5kcal0.6g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g68kcal7.8g1.3g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533