Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 3.6g2.1kcal0.4g0.1g0g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g23kcal1.6g3g0.4g0g
Valittu annoskoko8g12kcal0.8g1.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.4g0.8g0.1g0g
Arvot/100g100g153kcal10.5g19.7g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446104