Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g0.9g5.6kcal0.2g0g0.5g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.3g0.2kcal0g0g0g0.2g
Tattarijauho, Myllynparas0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g0.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Vesi4.6g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g27kcal0.8g1.2g1.8g1g
Valittu annoskoko8g14kcal0.4g0.6g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.2g0.3g0.5g0.3g
Arvot/100g100g175kcal5.2g7.8g11.7g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365