Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5.5g1kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g4kcal0g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko8g2kcal0g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g27kcal0g2.6g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181