Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g1.9g3.1kcal0.4g0g0.2g0g
Voi 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g0.6g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Korppujauho 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g20kcal1.4g1.6g0.6g0.4g
Valittu annoskoko8g10kcal0.7g0.8g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.4g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g124kcal8.9g10.1g3.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485