BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee3.9g4kcal0.9g0g0.1g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni2g2.5kcal0.1g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g16kcal2g0g1g0g
Valittu annoskoko8g8kcal1g0g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.5g0g0.3g0g
Arvot/100g100g103kcal13g0g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517