Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.8g5.9kcal0g0g0.7g0g
Sokeri 0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g1.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.7g2.2kcal0g0g0.2g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g1.6g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g37kcal0.8g4g2g0g
Valittu annoskoko8g19kcal0.4g2g1g0g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.2g1g0.5g0g
Arvot/100g100g239kcal5.1g25.6g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508