Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g4.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g0.6g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g22kcal1.2g3.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko8g11kcal0.6g1.8g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.9g0.1g0.1g
Arvot/100g100g144kcal7.7g23.1g2.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192