Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)4.2g1.2kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 2.1g7.4kcal0g0.1g0.8g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g21kcal0g0.6g2g0g
Valittu annoskoko8g10kcal0g0.3g1g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g133kcal0g3.8g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887