Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Chili, vihreä, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.4g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 1.2g3.7kcal0.3g0.5g0g0.1g
Viinietikka 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g9kcal0.6g1.2g0g0.2g
Valittu annoskoko8g5kcal0.3g0.6g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g60kcal3.9g7.8g0g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954