Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 0.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g6kcal0.2g1.2g0g0g
Valittu annoskoko8g3kcal0.1g0.6g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.3g0g0g
Arvot/100g100g40kcal1.3g7.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967