Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Rasvaton maito viro (Alma)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Ohrajauho 0.9g2.8kcal0.1g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g27kcal1g5g0.2g0.4g
Valittu annoskoko8g14kcal0.5g2.5g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g176kcal6.4g32.1g1.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369