Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 2.6g14kcal0.4g0g1.3g0g
Herkkusieni 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Pasta Torino tumma2.2g7.7kcal0.4g1.3g0.1g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.8g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g46kcal1.6g2.8g3g0.2g
Valittu annoskoko8g23kcal0.8g1.4g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.4g0.7g0.8g0.1g
Arvot/100g100g295kcal10.3g17.9g19.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201