Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.8g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g2g5kcal0.4g0.1g0.4g0g
Ranskankerma Valio0.9g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g28kcal1.8g0.2g2.4g0g
Valittu annoskoko8g14kcal0.9g0.1g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.5g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g179kcal11.4g1.3g15.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357