Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)4.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Emmental, punaleima 17%1g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g2g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g16kcal0.8g1.6g0.6g0g
Valittu annoskoko8g8kcal0.4g0.8g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g99kcal5.1g10.1g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629