Hapankaali-uunimakkara

Hapankaali voideltuun uunivuokaan, päälle pilkotut makkarat, siirappia norona yli ainesten ja vielä muutama nokare voita.

Paista 225 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasilaisen hapankaali (100g)3.5g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Eetvartti a-lk grillimakkara (Snellman), annos 100g3.5g10kcal0.5g0.1g0.9g0g
Siirappi 0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g28kcal1.2g1.2g2.2g0g
Valittu annoskoko8g14kcal0.6g0.6g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.3g0.3g0.6g0g
Arvot/100g100g181kcal7.7g7.7g14.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308610