Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g1.4g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g6kcal0.4g0.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko8g3kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g41kcal2.6g1.3g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704