A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pirkka naudan jauheliha 400g2.7g6.2kcal0.5g0g0.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.1g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g20kcal1.4g0.2g1.6g0g
Valittu annoskoko8g10kcal0.7g0.1g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.4g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g130kcal9.1g1.3g10.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306