Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi3.4g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Hunaja 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g0.7g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g6kcal0.2g0.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko8g3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g41kcal1.3g3.8g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340111