Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)3.1g3.5kcal0.7g0g0.1g0g
Paprika keskiarvo 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Herne 0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Pesto, punainen Eldorado0.8g3.9kcal0g0.1g0.4g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g2g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g31kcal1.8g3g1.2g0.2g
Valittu annoskoko8g15kcal0.9g1.5g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.5g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g191kcal11.3g18.8g7.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275615