Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2g2.7kcal0.4g0g0.1g0g
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)1.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%1g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaatti, tuore1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g12kcal1g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko8g6kcal0.5g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g74kcal6.3g3.8g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475