The masters of Makaronilaatikko

Keitä makaronit 2 litrassa vettä ~10 min
Paista jauheliha ja sipuli
Sekoita jauheliha, sipulit ja makaroni keskenään

Sekoita munamaito

Laita vuokaan kerroksittain makaronijauheliha / tomaatti/ makaronijauheliha jne.

Uuniin 200 ~45min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g1.6g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Oltermanni, perinteinen0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Herkkusieniä viipaleina (Xtra), annos 230g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Torino makarooni/raisio(400g)1.6g5.5kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g23kcal1.6g2.6g0.8g0g
Valittu annoskoko8g11kcal0.8g1.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.4g0.7g0.2g0g
Arvot/100g100g143kcal10.1g16.5g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159584