Juureshöystö

Suikaloi juurekset ja kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla, lisää ensin juurkset, sitten kaali, varsiselleri ja kesäkurpitsa.

Silppua sienet tai jauha kuivatut sienet joukkoon.

Lisää pippuri, chilikastike ja suola.

Kääntele kuumalla pannulla sillon tällöin n. 10 minuuttia.

Käännä lämpö pois, laita kansi pannun päälle ja anna hautua vielä n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g6kcal0g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko8g3kcal0g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g36kcal0g3.8g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338532