Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Pennepasta, Gallo2g6.9kcal0.3g1.4g0g0.1g
Herkkusieni 1.7g0.3kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 1.9g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton0.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g19kcal0.8g2.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko8g10kcal0.4g1.4g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g122kcal5.1g17.7g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267605