Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, tuore2.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g8kcal0.4g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko8g4kcal0.2g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g49kcal2.5g2.5g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480