Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Lanttu 1g0.3kcal0g0g0g0g
Chili, vihreä, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g5kcal0g0.6g0g0g
Valittu annoskoko8g2kcal0g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0g0.2g0g0g
Arvot/100g100g28kcal0g3.7g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417855