Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.6g8.1kcal0.6g0g0.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g30kcal1.6g0g2.4g0g
Valittu annoskoko8g15kcal0.8g0g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.4g0g0.6g0g
Arvot/100g100g190kcal10.3g0g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269492