Gluteeniton kanapiirakka

Sekoita pehmeä rasva ja jauhot

Esipaista kanasuikaleet

Lisää maito ja sekoita

Painele tasaiseksi vuokaan

Paista 225C 13-15min

Vatkaa munat, maito ja kerma

Lisää kana ja ananas ja mausteita

Kaada piirakkapohjaan

Lisää päälle juusto

Kypsennä vielä 20min kunnes täyte on hyytynyt

Jos haluaa enemmän proteiinia, lisää jauhetta munamaitoon ja piirakkapohjaan, desi riittää yhteensä

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kookosrasva 100 % 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g2g6.6kcal0g1.6g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell0.8g0.9kcal0.2g0g0g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g1.1g0.6kcal0g0.2g0g0g
Emmental, sinileima0.8g3kcal0.2g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.8g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g44kcal1g3.6g2.8g0g
Valittu annoskoko8g22kcal0.5g1.8g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.3g0.9g0.7g0g
Arvot/100g100g273kcal6.2g22.2g17.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=453889