Aapon makkarat ja perunat voissa

Ruskista sipuli ja lisää joukkoon makkarapalat sekä perunat.

Paista niin kauan, että molemmat ovat kypsiä ja lisää muut aineet.

Voit myös maustaa muilla aineilla.

Syö sinapin ja ketsupin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 3.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Punainen lenkki, Atria 100g3.1g7.5kcal0.3g0.2g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
American bbqsauce kentucky whiskey (Santa maria), annos 15g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g27kcal0.8g1.6g1.8g0g
Valittu annoskoko8g13kcal0.4g0.8g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.2g0.4g0.5g0g
Arvot/100g100g168kcal5.1g10.1g11.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183814