Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g1.6g5.5kcal0.2g1.1g0g0.1g
Paistijauheliha 10%1.6g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%0.6g1kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g19kcal1g2.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko8g10kcal0.5g1.1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g120kcal6.2g13.6g3.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145