Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g2.2g7.7kcal0.3g1.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)2.2g2kcal0.4g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g1.8g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g32kcal1.8g3.2g1g0.2g
Valittu annoskoko8g16kcal0.9g1.6g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.5g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g203kcal11.4g20.3g6.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91686