Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 20g141kcal0.1g0g15.9g0g
Neilikka, annos 4g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 17g57kcal0g13.8g0g0.2g
Sokeri 17g69kcal0g17.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.7g0g1.4g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g588kcal3.6g65.2g34.6g0.6g
Valittu annoskoko70g294kcal1.8g32.6g17.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna35g147kcal0.9g16.3g8.7g0.2g
Arvot/100g100g420kcal2.6g46.6g24.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72094