Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 11g1.9kcal0.2g0g0.1g0.2g
Chili paprika punainen3.9g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Maissi jyvät 8.7g13kcal0.2g2.2g0.2g0.3g
Fetajuusto, Milbona4.4g12kcal0.9g0g1g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g13g10kcal0.7g2.3g0.1g0.6g
Kana 13g25kcal2.7g0g1.6g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g8.8g2.6kcal0.2g0.6g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.3g1.4kcal0g0g0.2g0g
Chilikastike, Felix6.6g6.6kcal0.1g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g148kcal10.2g13.8g6.4g2.2g
Valittu annoskoko70g74kcal5.1g6.9g3.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna35g37kcal2.6g3.5g1.6g0.6g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.8g4.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361